وی در گفتگو با بی بی سی گفت که ترکیبی از عملیات نظامی و روش های سیاسی تنها راه شکست داعش است.
پترائوس در گفتگویی با جاناتان مارکوس، گفت مقابله با افراط گرایان که در چنین سطحی فعالیت دارند فقط از طریق قوه قهریه امکانپذیر نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه داعش دشمن سرسختی است گفت: این گروه در حقیقت یک نیروی نظامی متعارف است که در آن فاکتورهایی از ستیزهجویی، و البته همچنین رگههای بسیار مشخصی از تروریسم، وجود دارد.
پترائوس در مورد مقایسه القاعده با داعش گفت: القاعده دارای ریشههای بزرگتری در عراق بود و نیروهای بیشتری در مقایسه با داعش داشت.
او تصرف اخیر رمادی ، مرکز استان انبار عراق، از سوی داعش را شکستی استراتژیک خواند زیرا که نشان داده شد که در چارچوب فعالیت های داعش و اینکه آنها در حال دفاع و یا شکست هستند، به نوعی (ادعایی) توخالی بوده است.
پترائوس در عین حال گفت: این اتفاق یک عقب نشینی بزرگ بوده است. در چنین زمانی باید به استراتژی نگاه کنیم. به تغییراتی که باید انجام داد. به تلاشهایی که باید افزایش یابند؛ و من فکر می کنم که اینها چیزهایی است که درحال انجام هستند.
ژنرال پترائوس پس از فرماندهی نیروهای بین المللی در عراق و افغانستان، رئیس سازمان سیا شد. اما به دنبال آشکار شدن روابط خارج از ازدواجش، مجبور به کناره گیری از این مقام گردید.